Ljubljano s svojo krasno okolico

 

Apartmaji Art House se nahajajo v Škofljici. S tem so blizu čudovite narave, a hkrati zgolj slabih 15 minut vožnje do centra Ljubljane. Do tja vozi tudi mestni avtobus, postaja je samo nekaj korakov od naših apartmajev. Škofljica je tudi blizu in lepo povezana z ljubljansko obvoznico. Parkiranje je pred našimi apartmaji brezplačno, zato bo vaš prihod brez stresa in komplkacij.

Kje nas najdete

O Ljubljani

 

V romantični Ljubljani lahko uživate v čudoviti arhitekturi in umstnosti različmnih stilov in iz različnih obdobij. Tudi hrano in vrhunska vina lahko poskusite, medtem ko se zabavate in srečujete nove, zanimive ljudi.

Po središču Ljubljane se lahko potikate s kolesom ali peš, večina starega dela je zaprta za promet, seveda pa tudi z avtomobilom dosežete točke, ki jih želite obiskati, kot obiskovalec, ali poslovno.

To je Slovenija

 

Naši apartmaji ležijo ob ljubljanski obvoznici, kar jih dela za odlično izhodišče za kratke, enodnevne izlete po Slovenskih krajih. Manj kot 2 uri z avtom stran se nahajajo denimo Bled in Bohinj z gorami, Postojnska jama, Škocjanske jame in še mnogo več.